|
|
Konu Araçları |
bilgileri, güneşli, gördes, ilköğretim, manisa, okulu |
Güneşli İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Güneşli İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes ManisaGüneşli İlköğretim Okulu Hakkında - Güneşli İlköğretim Okulu Tanıtım - Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri - Güneşli İlköğretim Okulu İletişim Güneşli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1994 yılında yapımış, 8 yıllık eğitime geçişle beraber Güneşli İlköğretim Okulu olarak beldenin ikinci ilköğretim okulu olmuştur Vizyonumuz Eğitim - öğretim konusunda çevreye örnek ve lider bir kurum olmak Misyonumuz Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, öğrencilerimizi hayata hazırlamakVatanı, milleti için kaliteli insan yetiştirmek PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 19 Memur 1 Yardımcı Hizmetli 2 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 12 Öğrenci Sayısı 256 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 11 Toplam Bina Sayısı 1 Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 1 Yemekhane 1 Okulumuz Manisa İline bağlı Gördes İlçesine 20 km uzaklıkta Güneşli Beldesindedir Demirci - Gördes Anayolunun üzerinde olmasından dolayı ulaşım sorunu otobüslerle sağlanabilmektedir Okulumuzu tercih eden öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu beldemizde ikamet etmektedir Gördes'te ikamet eden ve hergün gidip gelmek zorunda olan öğretmen sayısı azdır Zorunlu hizmet bölgesi sayılmasından dolayı bir çok öğretmen tarafından tercih edilmektedir Güneşli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gördes Okulun Telefonu: 236 568 80 16 Okulun Faksı: 236 568 80 16 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guneslimizmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 375436@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İzmir, Manisa, Akhisar, Demirci ve Balıkesir'den hergün doğrudan; HALIKENT(Demirci) Turizm ve GÖRDES Seyahat firmalarının otobüsleri aktarmasız olarak çalışmaktadır Beldemizin İl ve İlçelere uzaklıkları Güneşli - İzmir : 180 km Güneşli - Manisa :140 km Güneşli - Akhisar: 90 km Güneşli - Demirci :35 km Güneşli - Balıkesir : 170 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güneşli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|