|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, uysal, şazimet |
Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaŞazimet Uysal İlköğretim Okulu Hakkında - Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Resimleri - Şazimet Uysal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Salihli ilçesi Dedetaşı Mahallesinde 8772 metrekarelik özel şahıslara ait arsalar, Manisa Valiliği daimi encümeni tarafından 22 101997 tarihinde kamulaştırılmıştır![]() Manisa Valiliği ile Norm Cıvata Sanayi ve Ticaret A Ş arasında 08 05 1998 tarihinde düzenlenen protokol gereğince 3 katlı, 16 derslik, anasınıfı, laboratuarları, çok amaçlı salonu tüm birimleri mevcut özel proje ve kaloriferli olarak yapılması planlanan okul;Norm Cıvata Sanayi ve Ticaret A Ş’nin hayırsever sahibi Nedim UYSAL tarafından 26 08 1995 tarihinde vefat eden annesi merhume Şazimet UYSAL adına anahtar teslimi olarak yapılmıştır İlçemizin ilköğretim ihtiyacını önemli ölcüde karşılamıştır![]() 2000-2001 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren okulun açılış töreni;17 03 2001 tarihinde yapılmış olup,törene o tarihteki Milli Eğitim Bakanı Metin BOSTANCIOĞLU, Manisa Valisi Muzaffer ECEMİŞ,Salihli Kaymakamı Ahmet ERTAN YÜCEL ile cok sayıda protokol mensubu zevat,öğretmenler,öğrenciler ve halkımızın katılımıyla gercekleştirilmiştir![]() 2009-2010 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda her sınıftan 2’şer şube olmak üzere toplam 16 şube,ayrıca 1 anasınıfı olup toplam 503 öğrenci eğitim öğretim görmektedir ![]() Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 7162727 - 236 1763545 Okulun Faksı: Okulun Adresi: DEDETAŞI MAHALLESİ 489 SOKAK NO 5 - 45300 Okulun Web Adresi: http://sazimetuysalioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: sazimet_uysalioo@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şazimet Uysal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|