|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gördes, ilköğretim, karayağcı, manisa, okulu |
Karayağcı İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karayağcı İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes ManisaKarayağcı İlköğretim Okulu Hakkında - Karayağcı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karayağcı İlköğretim Okulu Resimleri - Karayağcı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karayağcı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1961 yılında eğitim-öğretime başlamıştır 1984 yılında yapılan çeşitli tadilatlar ve yenilenen binasıyla 1 lojman, 1 depo ve 1 eğitim öğretim binası olarak bugünkü halini almıştır Kurumumuz Eğitim öğretim binası yönetici odası ve 2 derslikten oluşmakta olup 1 sınıflar müstakil, 2 ve 3 sınıflara birleştirilmiş sınıfla eğitim verilmektedir Karayağcı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gördes Okulun Telefonu: 505-770-91-55 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karayağcı Köyü Okulun Web Adresi: http://karayagciioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karayağcı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|