|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, tepeköy |
Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaTepeköy İlköğretim Okulu Hakkında - Tepeköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri - Tepeköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tepeköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Tepeköy İlköğretim Okulu Olarak; Ne yapmak istediğimizidir İdeallerimiz,H ayallerimiz,hatta ulaşılması çok zor ama bu yolda uğraş gösterdiğimiz tatlı hayallerimizdir Vizyon; Varmak istediğimiz hedeflere ulaşacak yolları belirler ve olağan üstü durumlarda veya fırtınaya kapıldığımız zamanlarda pusulamız olur![]() Okulumuzda, öğrenme ihtiyacı, isteği temel kabul edilsin Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her fırsatın ve imkanın verildiğini, bütün çalışmaların fedakarlıkların bu doğrultu da olduğunu bilsin![]() Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, Takım ruhuna inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın ![]() İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın ![]() Her zaman ve her yerde bilginin aydınlattığı yolda onun desteği ile yürüsün, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşıma ve iş birliğine açık olsun ![]() Kendilerinden emin olsunlar ve güvensin ![]() Doğruları yaptıklarında ve doğru yolda yürüdüklerinde alacakları cevaplardan ve karşılaşacakları sorunlardan korkmasın, Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın ![]() Verdiğimiz eğitim, öğrencileri üst öğrenimlere başta hayata hazırlasın,hayata atıldıklarında ise bizde aldıkları eğitim kapıyı açan anahtar olsun Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğu bilinsin (ÖĞRENEN OKUL) modeli oluşsun ![]() Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun,okulumuzun her öğrenciye BİR DÜNYA gözüyle baktığını bilsin Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,kendi alanında tercih edilen ve parmakla gösterilen olsun Zamanın önemi kavranmış olsun ve işler tam zamanında ve olması gerektiği gibi yapılsın ![]() Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın, huzur bulsun, mutlu olsun sonuçta da başarı olsun ![]() Biz farklıyız Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz Başarılıyız![]() ![]() ![]() Misyonumuz Tepeköy İlköğretim Okulu Olarak; Neden varız? Biz Kimiz? Niçin Uğraş Veriyoruz? Hizmet Olarak Kimlere Ulaşabiliyoruz? Sorularına verilen cevapların bütünüdür ![]() Biz Tepeköy İlköğretim Okulu olarak, Öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş,İnsanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, zaman şartlarına uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği nitelik ve niceliklerine sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, kendi ve çevre sağlığını koruma bilincine sahip özgüveni gelişmiş,eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, Çağın gerektirdiği bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimize ulaşabilmek için; bilgiye en kısa yoldan en hızlı bir şekilde ulaşıp, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, soran sorgulayan, kendilerine verilen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiren bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Geçmişten aldığımız manevi ve kültürel destekle kendi ve çevresi ile barışık, yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, bir şeyler üretme arzusu ve azmi içinde olan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek, için varız! ![]() Çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak, onları üst öğrenim kurumlarına ve hayata hazırlamak için varız! ![]() Öğrenmenin en verimli olduğu yaş grubuna hizmet veren bir ilköğretim kurumu olarak öncelikle özel anlamda yakın çevremize dolaylı olarak toplumun her kesimine ve tüm insanlığa hizmet sunmak için varız! ![]() ![]() ![]() Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 6945198 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Tepeköy Okulun Web Adresi: http://alasehirtepekoyioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|