|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gördes, ilköğretim, kayacık, manisa, okulu |
![]() |
Kayacık İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayacık İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes ManisaKayacık İlköğretim Okulu Hakkında - Kayacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kayacık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kayacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kayacık’ta eğitim-öğretime cumhuriyet’in ilanından bir iki yıl sonra başlandığını halen yaşamakta olan büyüklerimizden öğreniyoruz ![]() ![]() Bu tarihlerde Kayacık halkının geçimini üstlendiği Şevki Hoca, öğretime eski yazı ile bilfiil başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1928 yılında Hüsnü Özel, devletin Kayacık’a gönderdiği ilk öğretmen olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Nihayet 1939 yılında şimdiki okul binasının bulunduğu alana, Kayacık Halkı kendi imkânlarıyla, hiçbir devlet desteği görmeden, beş derslikli bir ilkokul yapmış ve 1980 yılına kadar bu okulda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmüştür ![]() Kayacık halkı ayrıca, okulun ihtiyacı olan sıra, dolap ve diğer bütün ihtiyaçlarını da kendileri karşılamıştır ![]() Kayacık İlkokulu’nun öğrenci sayısı arttıkça, öğretmen sayısı da o oranda artmış ve 1982-1983 eğitim ve öğretim yılında müstakil müdürlük olmuştur ![]() ![]() ![]() Aynı ilkokul binası, 1991-1992 eğitim-öğretim yılında da “Kayacık İlköğretim Okulu” olarak eğitim-öğretimini sürdürmeye devam etmektedir ![]() OKULUMUZUN VİZYONU Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci,ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır ![]() OKULUMUZUN İLÇEDEKİ HEDEFİ Ülkemizin eğitim politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak Yüce Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir ![]() Kayacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gördes Okulun Telefonu: 236 5526004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kayacikilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 262297@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kayacık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|