|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gazi, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu |
![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ TURGUTLU GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK, MİLLİ EĞİTİMİN TEMEL KANUNUNUN BELİRTTİĞİ GENEL AMAÇLAR ÇERÇEVESİNDE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ULUSUNUN İNSANİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN, KORUYAN VE GELİŞTİREN, DEMOKRATİK DEĞERLERE BAĞLI, İNSANLARI,DOĞAYI VE DOĞADA YAŞAYAN CANLILARI SEVEN, ÇAĞDAŞ, KATILIMCI, YARATICI, İNSAN HAKLARINA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ, KENDİNİ YENİLEYEN, GÜVENLİ VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() VİZYONUMUZ TURGUTLU GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK, BİLİMSELLİKTEN ÖDÜN VERMEYEN,EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNİ VERİMLİ KULLANAN, YETENEKLERİNİN FARKINA VARABİLEN ÖĞRENMEYİ TEMEL GEREKSİNİM SAYAN BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLMAK ![]() BÖYLECE KURUMUMUZ; MÜKEMMELLİK ANLAYIŞI İÇERİSİNDE; SÜREKLİ DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ BENİMSEYEREK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLSUN ![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: 236 313 21 29 Okulun Faksı: 236 313 25 47 Okulun Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ DEMİREL SOKAK NO:4 Okulun Web Adresi: http://turgutlugazi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 335028@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gazi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|