|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bahçedere, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, uluderbent |
Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaUluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Hakkında - Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Resimleri - Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu İletişim ![]() Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz birleştirilmiş sınıflı olarak eğitim ve öğretimine devam etmektedir 1986-1988 yıllarında iki öğretmenli, daha sonraki yıllarda tek öğretmenli devam etmiştir Bu süre 1990 öğretim yılı ortasına kadar sürmüştür Taşıma sistemi çıkınca okulumuzun ( 4 8 ) Sınıflar taşımaya alınıp 1 Ve 3 Sınıflar okulumuzun öğrencileri kalmışlardır Halen normal öğretim birleştirilmiş olarak devam etmektedir Okulumuzun yeri, köy halkından Ali ÖZTAŞ tarafından hibe edilmiş bir yerdir Okulumuz mahallemizin tam ortasındadır Okulumuzun yerleşim alanı 1 dekara yakındır (960 m2) Okulumuzun personeli olan Hüseyin COŞKUN Uluderbent Bahçedere İlköğretim Okuluna 1986 yılında tayin olmuş halâ aynı okulda görevini sürdürmektedir Geldiği ilk sene öğretmen olarak, 1 yıl sonra müdür vekili, ve daha sonra müdür olarak devam etmektedir Bu uzun yılların devamlılığı okul öğrencilerine başarı getirmiştir Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 673 31 81 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bahçedere Köyü Uluderbent Kasabası Okulun Web Adresi: http://uluderbentbahcedere meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 437004@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz ilçeye 45 km uzaklıkta olup kırsal kesimde bulunmaktadır Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Uluderbent Bahcedere İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|