|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, türkbirliği, vakıfbank |
![]() |
Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaVakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Hakkında - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Tanıtım - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüze ilk olarak okul, kurtuluş savaşını mütakip 1922 yılında caminin yanında Hakkı Çoban’ın evinde üç sınıflı olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() 1934 yılından 1936 yılına kadar da Bahaettin ALPAY’IN oturduğu ev okul olarak kullanılmıştır ![]() ![]() 1937 yılı yaz döneminde okulumuzda eğitmen kursu açılmıştır ![]() ![]() Daha sonraki yıllarda yeni iki ek bina yapılarak okulumuz şimdiki durumuna gelmiştir ![]() Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 211 07 53 Okulun Faksı: (236) 211 07 53 Okulun Adresi: ATATÜRK MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vakıfbank Türkbirliği İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|