|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, ilyaslar, kırkağaç, manisa, okulu |
![]() |
İlyaslar İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlyaslar İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisaİlyaslar İlköğretim Okulu Hakkında - İlyaslar İlköğretim Okulu Tanıtım - İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri - İlyaslar İlköğretim Okulu İletişim ![]() İlyaslar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun eğitim-öğretime ilk açılış tarihi 1930 ![]() 1930-1940 tarihleri arası 3 derslik ile eğitim öğretim yapılmıştır ![]() 1940 yılından itibaren 5 sınıflı eğitim ve öğretime geçilmiştir ![]() 1961 yılında eski bina yıkılarak yerine 3 derslikli salonu ve bir idare binası bulunan bina yapılmıştır ![]() 1970 yılında 3 derslikli ve 2 odası bulunan ikinci bina yapılmıştır ![]() 1996-1997 öğretim yılından itibaren ilköğretime geçilmiştir ![]() 2000 yılında 3 derslik ve 1 odalı yeni ek bina yapılmıştır ![]() İlyaslar köyünde ilkokul ilk defa 1924 yılında açılmış fakat okul binası olmadığı için 1924-1930 yılları arasında cami odasında eğitim-öğretime devam edilmiştir ![]() 1930 yılında açılan ilkokul 1940 yılına kadar 3 sınıflı olarak eğitim öğretime devam etmiştir ![]() 1940 yılından itibaren 5 sınıflı eğitim-öğretime geçilmiş olup bu arada köy odasının bir bölümü de derslik olarak kullanılmıştır ![]() ![]() Öğrenci sayılarının artması sebebiyle 1966-1967 öğretim yılında ikili öğretim yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1961 yılında yapılan yapılan bina ihtiyaca cevap vermediğinden 1969-1970 öğretim yılında 3 derslikli, 2 odası bulunan ikinci bina eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okul arsası içinde 1960 lı yıllarda köy muhtarlığınca bir adet öğretmen lojmanı ile bir adet işlik inşa edilmiştir ![]() ![]() 1992 yılında yapılanreferandum sonucu köyümüz köy tüzel kişiliğinden çıkarak kasaba olmuştur ![]() 1996-1997 öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() İlyaslar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kırkağaç Okulun Telefonu: (236) 599 10 90 - 599 13 03 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: aerolx377423@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|