|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sabancı, uluderbent |
![]() |
Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaUluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Hakkında - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Resimleri - Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Amaçları : Üst öğrenim kurumları olan lise, meslek liselerine öğrenci yetiştirmek Seviye Derecesi: Öğrenim şekli ilköğretim olup, gündüzlü normal Okul Müdürü : İbrahim CEYLAN O kutulan yabancı dil: İngilizce Kitaplıktaki kitap sayısı: 1096 II ![]() a)Okul binamız 1998-1999 eğitim öğretim yılında faaliyete açılmiştır ![]() ![]() b)Okulun özel ismi yukarıdaki maddede belirtildiği gibi Sabancı Vakfına dayanılarak verilmiştir ![]() c)OKULUN ÖZELLİKLERİarasız, Karma, Gündüzlü d)OKUTULAN SEÇMELİ DERS:Bilişim Teknolojileri, Tarım e)ÖĞRENCİ BAŞARILARI :Okulumuzdan mezun olapta bir üst kurumuna ve mesleki okullara devan eden öğrencilerden 250 kişi lise muzunu, 7 ormancı, 1 hukuk fakültesi,40 astsubay ve uzman çavuş, 8 öğretmen,15 ebe, 5 yüksek okul,2 sağlık memuru,ve 70’in üzerinde öğrencimiz çeşitli liselere devam etmektedir ![]() III ![]() a)BİNANIN ÖZELLİKLERİ :Okulumuz Kaloriferli ,okulun kırsal arazide bulunmasından dolayı gece güvenliği açısında alınacak tedbirlerle ilgili gerekli yazışmalar yapılmaktadır ![]() b)Okulumuz normal şartlarda işlik dahil 10 dersliğe sahiptir ![]() c)Laboratuar malzemelerimiz yeterli değildir ![]() d)Her sınıfta kitaplığın bulunmasının yanında bölme yetersizliğinin okulumuzda okulumuzda kitaplık bölümü oluşmamıştır ![]() ![]() e)Atölyemiz, depo ambar ve arşiv odalarımız yoktur ![]() f)Spor salonumuz yoktur ![]() ı)Diğer sosyal faaliyetler için ayrılmış olanlarda öğrenci mevcudunun fazlalığı ve binanın yetersizliğinden dolayı oluşturulamamıştır ![]() j)Memur odası yoktur ![]() k)Okul bahçesindeki ağaçlandırma faaliyetleri devam etmektedir ![]() IV ![]() Okulun 5 sınıf ve 11 branş öğretmeni kadrosu var ![]() ![]() c) Okulumuzda 5 sınıf öğretmeni,1Fen bilgisi ve teknoloji(askerde)1 Türkçe,1 Sosyal Bilgiler (stajer –sözleşmeli), 1 İngilizce (stajer –sözleşmeli),1 Görsel Sanatlar ,1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (sözleşmeli) öğretmen ç Çalışmaktadır ![]() d)İdari kadroda ve yardımcı hizmetlerde müdür ve müdür yardımcısından başka personel bulunmamaktadır ![]() Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 6733054 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ULUDERBENT Okulun Web Adresi: http://uluderbentsabanci ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: uluderbentsabanci@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Uluderbent Sabancı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|