|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bereketli, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
Bereketli İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bereketli İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaBereketli İlköğretim Okulu Hakkında - Bereketli İlköğretim Okulu Tanıtım - Bereketli İlköğretim Okulu Resimleri - Bereketli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bereketli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bereketli de okul 1962 yılında açılmış olup,önceleri eski binada hizmet verilmekteydi daha sonraları ek bina yapılarak 2 sınıflı olarak eğitim öğretim sürdürülmektedir ![]() Öğrenci sayısının yetersizliği nedeniyle 1999 ve 2000 yılarında kapanmış olup 2001 yılında tekrar açılmıştır ![]() Okul bahçesi yaklaşık 5000 m2 olup çam, selvi ve dut ağaçları ile çevrelenmiştir ![]() Okul 2 binadan oluşmaktadır fakat eğitim öğretim yeni bina da sürdürülmektedir ![]() Okul binasında 1 derslik 1 müdür odası bulunmaktadır ![]() Soba ile ısınma sağlanmaktadır ![]() Sınıfta 3 tane LCD ekranlı bilgisayar lazer yazıcı, 1 tane projeksiyon cihazı bulunmaktadır Okulun norm kadrosu 1 sınıf öğretmenidir Pınar YALÇIN görev yapmaktadır Okulumuzda 1 2 3 4 5 sınıflar birleştirilmiş olarak eğitim verilmektedir Toplam 22 öğrenci bulunmaktadır Bereketli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 675 86 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://bereketliilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: bereketliio@gmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bereketli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|