|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, gümüşçay, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu, yalçın, şehit |
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaGümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu İletişim Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu, Alaşehir ilçesine bağlı Gümüşçay Köyü?nde bulunup ilçe merkezine uzaklığı 15 km?dir Köyümüz, ilçemizin kuzey doğusunda Killik ve Yeşilyurt Kasabaları arasındaki ovalık arazide kurulmuşturKillik'e uzaklığı 3 km, Yeşilyurt'a uzaklığı 35 km'dir Köyümüze ulaşım demiryolu ve karayolu ile sağlanmaktadırDemiryolundan ilçeye uzaklık 11 km?dirOkulumuz 2001 yılında yeni binasıyla eğitim öğretime açılmış olup 8 dersliklidir Okulumuzda toplam 166 öğrenci bulunmaktadır Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 695 24 21 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gümüşçay Köyü Okulun Web Adresi: http://sehitmehmetyalciniomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 436812@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|