Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berber, bilgileri, ilköğretim, kırkağaç, manisa, okulu, recai, yağmurlu

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Hakkında - Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Tanıtım - Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Resimleri - Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu İletişim

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Kırkağaç' ın ilk açılan okullarındandırAçılış tarihi 1928 dir O yıllarda köy içide olan okul, 1940 lı yıllarda şu andaki bahçede yer alan 4 derslikli eski binalara taşınmıştır1978 yılında iki derslikli ek bina yapılmıştırŞu an öğrenim yaptığımız yeni bina milletvekilimiz Reai BERBER tarafından 1995 yılında yaptırılmış olup, Meclis başkanımız Sayın Bülent ARINÇ tarafından Şubat 2005 de açılışı yapılmıştır

1997 yılına kadar ilkokul 5 sınıfa kadar eğitim-öğretim yapan okulumuz 1997-1998 yılında 8 sınıflı müstakil ilköğretim olarak hizmet vermiştir1998-1999 eğitim-öğretim yılında 2 kademe öğrencileri kırkağaç merkezine taşınmıştır 2000-2001 eğitim öğrertim yılından itibaren tekarar müstakil ilköğretim statüsüne kavuşmuştur Halen müstakil ilköğretim olarak eğitm-öğretime devam eden okulumuza Musahoca, Küçükyaya, Bademli ve Siledik köyleri öğrencileri taşınmalı olarak eğitim-öğretim almaktadırlar

Okulumuzda Bilgisayar Labaratuarı,Fen ve Teknoloji Labaratuarı,Baketbol Sahası, Kütüphanei bulunmaktadır Aanasınıf ilie beraber 181 öğrenciye hizmet vermekteyiz

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kırkağaç
Okulun Telefonu: 236 596 1088
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://yagmurlurecaiberbermebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 396532@mailmebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yağmurlu Recai Berber İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com