|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaTavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tavşanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tavşanlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1990‐1991 Yılında zamanın Belediye Başkanı M ![]() binasını tadilat yaparak okula dönüştürmüş ve kullanım hakkını Milli Eğitim Müdürlüğümüze verilerek BELEDİYE İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() KUZU 1990‐2001 yılları arasında müdürlük görevini yürütmüş, Daha sonra Tunçay DİKME 2002‐2010 yılları arasında okul müdürlüğü görevini yürütmüştür ![]() 2009 yılı Aralık ayında eski okula 500 metre batı istikametinde yeni yapılan hizmet binasına taşınmış ve ismi değiştirilerek 2010 yılından itibaren “TAVŞANLI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() MİSYONUMUZ: Mükemmelliği hedefleyen, Nitelikli personelimiz ile öğrencilerimizi en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak, 21 Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır ![]() VİZYONUMUZ: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir ![]() fırsatın verildiğini bilir ![]() ![]() Eğitim‐Öğretimin en iyi gerçekleştiği, her yönüyle adını duyuran örnek bir okul olmasıdır ![]() Tavşanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 6147324-6142973 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İstasyon Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://tavsanliilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 456377 ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tavşanlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|