|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çobanköy, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Çobanköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çobanköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaÇobanköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çobanköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çobanköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanköy İlköğretim Okulu İletişim Çobanköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çobanköy İlköğretim Okulu 1923 yılında ilk defa hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz aynı zamanda taşımalı eğitim merkezidir ![]() Okulumuz iki katlı olup 10 derslik, 1 bilgisayar sınıfı, 1 kütüphane, 1 fen laboratuvarı, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası ve diğer yardımcı bölümlerden oluşmaktadır ![]() Çobanköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cobankoy ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çobanköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|