Kütahyada Bulunan Sürücü Kursları |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kütahyada Bulunan Sürücü KurslarıKütahya Sürücü Kursları - Kütahya Sürücü Kursları Adresleri - Kütahya İlçeleri Sürücü Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / ALTINTAŞ Adı: ÖZALTINTAŞ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: İSTİKLAL MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ NO: 52 ALTINTAŞ/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2743113311 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / ÇAVDARHİSAR Adı: YALÇIN SÜRÜCÜ KURSU ÇAVDARHİSAR ŞUBESİ Adresi: CERELLER MAHMUSTFA ERTAŞ CADBELEDİYE İŞ MERKEZİ NO:10 ÇAVDARHİSAR/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2743512200 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / EMET Adı: EMET ANADOLU SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KAPAKLICA MAHALLESİKARAYOLLARI MEVKİ NO: 6 DAİRE 1 VE 3 EMET Telefon Numarası: 2744615824 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / GEDİZ Adı: GEDİZ DORUK SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ÖZYURT MAHALLESİ 116 SOKAK NO:3 GEDİZ / KÜTAHYA Telefon Numarası: 2744123301 Faks Numarası: E-mail Adresi: dorukmtsk@mynetcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / GEDİZ Adı: ÖZ GEDİZ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: BANKALAR CADDESİ ESKİ EMLAK BİNASI LOJMANI KAT:1-2 GEDİZ/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2744124356 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozel_ozgediz_mtsk@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / HİSARCIK Adı: HİSARCIK SÜRÜCÜ KURSU Adresi: TURGUT ÖZAL MAH CUMHURİYET MEY PAZARLAR BEL DÜKKANLARI NO:7/2 PAZARLAR/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2744814124 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: ANADOLU SÜRÜCÜ KURSU Adresi: GAZİKEMAL MAH ABDURRAHMAN PAŞA CADDESİ NO:8 KAT:2-3 / KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742245600 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@kutahyaanadolucom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: DOĞAN SÜRÜCÜ KURSU Adresi: GÜLTAŞ İŞHANI KAT:3 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742123482 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: DUMLUPINAR SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET CADAKDEMİRLER İŞHANI KAT:2 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742169363 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: ETAP-43 SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ALİ PAŞA MAHALLESİ ORDUEVİ SOKAK ERBAYLAR YOKUŞU N0: 5 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742232043 Faks Numarası: E-mail Adresi: etap43surucukursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: KÖKLÜ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ALİ PAŞA MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:33 KAT:1,2,3,4 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742263000 Faks Numarası: E-mail Adresi: maviayltd@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: KÜTAHYA BOĞAZİÇİ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET CADDESİ AKDEMİRLER İŞHANI KAT:2 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742123750 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: KÜTAHYA EGE SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ALİPAŞA MAHABDURRAHMAN KARAA BULVARI KÖŞK APTZEMİN KAT KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742238855 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: KÜTAHYA SİNYAL SÜRÜCÜ KURSU Adresi: 30 AĞUSTOS MAHBELDE SOKAK NO:3 KUTAHYA Telefon Numarası: 2742230026 Faks Numarası: E-mail Adresi: sinyalmtsk@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: YALÇIN SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET CADKARAGÖZ PAŞA İŞHANI KAT:1-2 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742165446 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: YUNUSEMRE SÜRÜCÜ KURSU Adresi: İSTASYON CADDESİ ÇİNİCİOĞLU APT NO:85/4 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742230970 Faks Numarası: E-mail Adresi: yunusemremtsk@mynetcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / SİMAV Adı: SİMAV GARANTİ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: 4 EYLÜL MAHALLESİ TEVFİK FİKRET CADDESİ NO:11/A KAT:1-2 Telefon Numarası: 2745135882 Faks Numarası: E-mail Adresi: garantisurucukursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / SİMAV Adı: SİMAV YILMAZ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: 4 EYLÜL MAHOTOGAR BİNASI KAT:1 SİMAV/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2745136720 Faks Numarası: E-mail Adresi: yilmazmtsk@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / SİMAV Adı: YEŞIL SİMAV SÜRÜCÜ KURSU Adresi: YENİ MAH UŞAK CAD KAT:1-2 SİMAV/ KÜTAHYA Telefon Numarası: 2745139520 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: ÖZBAŞARAN SÜRÜCÜ KURSU Adresi: DURAK MAHMEYDAN SOKAK NO:6 TAVŞANLI/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2746143220 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozbasaran@dekgrupcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: TAVŞANLI DOĞAN SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KAVAKLI MAHTAVŞAN TARLA MEVKİ SELÇUK ECZANESİ YANI TAVŞANLI/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2746152036 Faks Numarası: E-mail Adresi: dogantavsanli@dekgrupcom |
|