|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, emre, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, yunus |
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaYunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlimiz Merkez Fuat Paşa, Meydan ve Gaybi Efendi Mahallerinin birleştiği bölgenin okul ihtiyacını karşılamak üzere Fuat Paşa Mahallesi`ndeki Aydınlık Caddesi üzerinde inşa edilen okulumuz, 2 katlı olarak yapılmış ve 10/10/1991 tarihinde yine aynı bölgedeki Hürriyet İlkokulu`nun devamı olarak hizmet vermeye başlamıştır 3 katı ise 08/06/1994 tarihinde tamamlanarak eğitim - öğretime açılmıştır![]() Açıldığı 10/10/1991 tarihinden itibaren ilkokul olarak hizmet veren okulumuz 08/06/1994 tarihinden itibaren de sekiz yıllık İlköğretim olarak Eğitim-Öğretime devam etmektedir 2006-2007 öğretim yılının II döneminde tamamlanan iki yeni binamızın da hizmete açılmasıyla ikili öğretimden normal öğretime geçilerek eğitim - öğretim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz![]() Okulmuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı 20 sınıf öğretmeni, 19 branş öğretmeni, 1 memur 6 4/C kapsamında yardımcı hizmetler personeli hizmet vermektedir ![]() Vizyonumuz Bilgiye ulaşan,ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten; kendini ve toplumu sürekli geliştiren insan yetiştirmek Misyonumuz Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak ve onlara "Bilgi Çağının" yeni ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandıran, zirvede bir okul olmak için varız ![]() ![]() ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 274 223 62 94 Okulun Faksı: (274) 223 67 71 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kutahyayunusemreioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 332024@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|