|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, bilgileri, çamdibi, ilköğretim, kütahya, okulu |
Çamdibi İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamdibi İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaÇamdibi İlköğretim Okulu Hakkında - Çamdibi İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamdibi İlköğretim Okulu Resimleri - Çamdibi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamdibi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz Aslanapa İlçesine 15 km uzaklıktadır Çamdibi köy halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır Okul binamız tek katlı ve iki derslikli olup, soba ile ısınmaktadır![]() Okulumuz 1-2-3 birleştirilmiş sınıf olarak eğitim vermektedir Ayrıca okulumuz bünyesinde anasınıfı 2006-2007 eğitim-öğretim yılında açılmış olup halen eğitime devam edilmektedir Toplam 30 öğrencimiz bulunmaktadır![]() Okulumuzda 1-2-3 sınıflarda Müdür Yetkili Öğretmenimiz Selma ÇAN, anasınıfına ise Usta Öğretici Hatice ÇAKAR görev yapmaktadır![]() Çamdibi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 3486038 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ÇAMDİBİ KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://camdibiioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çamdibi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|