|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, emet, göncek, ilköğretim, kütahya, okulu |
Göncek İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Göncek İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaGöncek İlköğretim Okulu Hakkında - Göncek İlköğretim Okulu Tanıtım - Göncek İlköğretim Okulu Resimleri - Göncek İlköğretim Okulu İletişim ![]() Göncek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında Eğitim öğretime başlamıştır Okulumuzda 1 derslikli 1 müdür odası 1 araç odası mevcuttur 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında 5 birinci sınıf 11 ikinci sınıf 6 üçüncü sınıf olmak üzere toplam 22 öğrenci mevcuttur 4-8 sınıflar Yenice İlköğretim Okulun'a taşınmaktadırlar Okulumuzda 1,2,3 sınıflar birleştirilmiş olarak okutulmaktadır Norm kadrosu 1 dir Okulumuzun okul bahçesi geniş olup 1 voleybol sahası ve 1 futbol sahası bulunmaktadır Ancak bu sahalar kullanışlı değildir Okulumuzun ihate duvarı yer yer göçmüştür öğretmen lojmanı şu an kullanılamaz durumdadır Görev yapan öğretmenler köy kooperatifine ait binanın üçüncü katında kira ile oturmaktadır![]() Göncek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: 274 476 7004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: GÖNCEK KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://goncekioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Göncek İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|