|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kıranşeyh, kütahya, merkez, okulu |
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaKıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Resimleri - Kıranşeyh İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kıranşeyh İlköğretim Okulu Kütahya Merkez Kıranşeyh Köyünde taşıma merkezi olan bir ilköğretim okuludur ![]() Kıranşeyh İlköğretim Okulu, başta Kıranşeyh Köyü olmak üzere Suluköy, Karsak, Gazelyakup ve Mahmudiye köyleri öğrencilerinin öğrenim gördüğü taşımalı ilköğretim okuludur ![]() Okul binamız 2005 yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuzda 8 adet derslik bulunmaktadır Okulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır![]() Okulumuzda müdür, 5 sınıf öğretmeni, 3 branş öğretmeni , 1 anasınıfı ve 1 hizmetli bulunmaktadır ![]() Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 628 63 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kıranşeyh Köyü Okulun Web Adresi: http://kiranseyhioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 455239@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İLE UZAKLIĞI : 45 Km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıranşeyh İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|