|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav, öreğler |
![]() |
Öreğler İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öreğler İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaÖreğler İlköğretim Okulu Hakkında - Öreğler İlköğretim Okulu Tanıtım - Öreğler İlköğretim Okulu Resimleri - Öreğler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Öreğler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1928 Yılında Medrese olarak yeni yazıyı öğretmek amacı ile öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ * Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; kendini sürekli yenileyen ,değişim ve gelişime açık;kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyleri hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır ![]() MİSYONUMUZ *Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip,bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen,ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir ![]() Öreğler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (274) 517 20 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (reler lkretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: oreglerioo@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Öreğler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|