|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çukurören, gediz, ilköğretim, kütahya, okulu |
![]() |
Çukurören İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çukurören İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz KütahyaÇukurören İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurören İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurören İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çukurören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çukurören İlkokulu 1945-1946 Eğitim-Öğretim yılında geçici olarak Köy odasında hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ “Mutlu, huzurlu, müreffeh bir toplum; bilimde, sanatta, teknolojide ilerlemiş bağımsız bir ülke” MİSYONUMUZ Okul müdürlüğünce yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2 ![]() Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri; 1-Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek ![]() 2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmek ![]() 3-Bilgi ve teknoloji çağının gerektirdiği bilgi seviyesine ulaşmış, teknolojiyi kullanma becerisine sahip, üretken insan olarak yetiştirmek ![]() 4-İlköğretimden mezun olan öğrencileri çalışkan, dürüst, başarılı öğrenciler olarak orta öğretime hazırlamak, 5-Öğrencileri katıldıkları sınavlar ve yarışmalarda en üst seviyede başarı elde edebilen, bu başarı ile gurur duyabilen sağlam karakterli, özgüveni gelişmiş kişiler olarak yetiştirmek ![]() Çukurören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz Okulun Telefonu: (274)429 8049 Okulun Faksı: (274)429 8049 Okulun Adresi: ÇUKURÖREN KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://cukuroren ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: cukurorenilkogretim@mynet ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Köyümüz Gediz-Altıntaş yolu üzerinde Murat Dağı civarındadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çukurören İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|