Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altıntaş, bilgileri, çayırbaşı, ilköğretim, kütahya, okulu

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbaşı İlköğretim Okulu İletişim

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1944 yılında Yatılı Bölge İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır Bina çevre köylülerle birlikte ağaç ve kerpiçten yapılmıştır Binanın yetersiz olmasından doyalı İlkokulun yanına 1978-1979 yılında devletçe ek bir bina daha yapılmıştır Bu binanın yapılması ile de ortaokul faaliyete geçmiştir

1988 yılında devlet millet işbirliği ile üçüncü bir bina ilave edilmiştir 1989-1990 eğitim öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Halen Çayırbaşı İlköğretim Okulu olarak devam etmektedir

Okulumuz 1997 yılından itibaren ilköğretimin zorunlu olarak 8 yıla çıkarılması ile taşıma merkezi olmuş olup, bazı çevre köylerden 2 kademe öğrencileri; bazı köylerin ise tamamı okulumuza taşınmaktadır Okulumuza Yalnızsaray, Üçhüyük, Eymir ve Şanlıyurttan taşımalı öğrenci gelmektedir Taşımalı öğrencilerimize okulumuz yemekhanesinde öğle yemeği yedirilmektedir

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı başında üç katlı yeni okul binamız hizmete açılmıştır Yeni okul binamız bünyesinde 1 Anasınıfı, 14 derslik, 2 idare odası, kantin, yemekhane, salon ve diğer birimler mevcuttur

VİZYONUMUZ

Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan,
Herkesin destek olduğu,
Her öğrencinin başardığı,
ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul toplumu olmak

MİSYONUMUZ

Etik ve milli değerlere bağlı,
okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen,
teknolojiyi amacına uygun olarak kullanabilen, özgüveni gelişmiş,
hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı ve çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek

İLKE VE DEĞERLERİMİZ

Birbirimize saygılı davranırız
Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir
Paydaşların istek ve beklentileri bizim için önemlidir
Karar süreçlerine herkesin katılımını sağlarız
Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz ve çözümün birer parçası oluruz
Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır
Öğrenci merkezli eğitimi esas alarak kendini tanıyan, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştiririz
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alır ve her öğrencinin öğrenebileceği fikrine inanırız
Her anlamda öğrencilerimize model olmaya çalışırız
Eğitim ve teknoloji alanındaki yeni gelişmeleri takip eder ve okula uygularız
Çalışma felsefemiz sürekli gelişmedir

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş
Okulun Telefonu: (274) 322 70 10
Okulun Faksı: (274) 322 70 10
Okulun Adresi: Çayırbaşı Beldesi
Okulun Web Adresi: http://cayirbasiioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 217977@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çayırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com