|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav, yeşilköy |
![]() |
Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaYeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu İletişim Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1933 yılında Eğitim ve öğretime ilkokul olarak açılmıştır, 1997 Yılından itibaren ilköğretim Okuluna dünüştürülmüş ve halen burada Eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcı Odası, 1 öğretmen odası, ve Tuvaletler mevcuttur ![]() OKULUMUZUN GENEL ÖZELL�KLERİ a)-Binanın özellikleri: Aynı bahçe içerisinde iki (2) ayrı binamız bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b)-Laboratuar : Fen laboratuarı ve Bilgisayar laboratuarı mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :Mevcut olup Kütüphanesinde 500, Sınıf kitaplıklarında 546 kitabı vardır ![]() ç)-Depo ve ambar durumu:Kömürlük deposu mevcut olup, halen odun ve kömürlerin muhafazası için kullanılmaktadır ![]() d)-Bahçenin durumu :Okul bahçemiz yaklaşık olarak 569 m2 olup parke taş döşenmiştir ![]() ![]() Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: 274 523 81 58 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yeilky lkretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: yesilkoyilkoretim@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|