Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, simav, yeşilköy

Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya

Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu İletişim

Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 1933 yılında Eğitim ve öğretime ilkokul olarak açılmıştır, 1997 Yılından itibaren ilköğretim Okuluna dünüştürülmüş ve halen burada Eğitim ve öğretime devam etmektedir

Okulumuz bünyesinde 9 derslik , 9 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcı Odası, 1 öğretmen odası, ve Tuvaletler mevcuttur

OKULUMUZUN GENEL ÖZELL�KLERİ
a)-Binanın özellikleri: Aynı bahçe içerisinde iki (2) ayrı binamız bulunmaktadır Binanın birisi tek, diğeri iki katlıdır Tek katlı binada;Anasınıfı, Arşiv, Fen laboratuarı ve Kütüphane bulunmaktadır Diğer iki katlı binamızda ise1-8 sınıflar için sekiz (8) dershane, iki (2) idari oda, öğretmenler odası, Hizmetli odası ve Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır Sınıflar öğrenci sayılarına göre çok büyüktür

b)-Laboratuar : Fen laboratuarı ve Bilgisayar laboratuarı mevcuttur

c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları :Mevcut olup Kütüphanesinde 500, Sınıf kitaplıklarında 546 kitabı vardır

ç)-Depo ve ambar durumu:Kömürlük deposu mevcut olup, halen odun ve kömürlerin muhafazası için kullanılmaktadır

d)-Bahçenin durumu :Okul bahçemiz yaklaşık olarak 569 m2 olup parke taş döşenmiştir Bahçe içerisinde voleybol ve basketbol oyun sahaları bulunmaktadır

Yeşilköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav
Okulun Telefonu: 274 523 81 58
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: KTAHYA-SMAV (Yeilky lkretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: yesilkoyilkoretim@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com