|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, domaniç, güney, ilköğretim, kütahya, okulu |
![]() |
Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güney İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaGüney İlköğretim Okulu Hakkında - Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Güney İlköğretim Okulu İletişim Güney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Fiziki Durumu:3100 m2’lik alana kurulan okulumuzun ana binası iki derslik ve bir müdür odasından oluşmaktadır ![]() İki odalı küçük bir lojmanı bulunmaktadır ![]() ![]() Köyde sağlık evi boş olduğundan öğretmen, sağlık evinde oturabilir ![]() Öğrenciler için kız ve erkek tuvaletleri bulunmaktadır ![]() Okulumuzun bulunduğu Güney köyü Domaniç ilçemizin en sıcak köylerindendir ![]() ![]() ![]() Personel Durumu:Okulumuzda müdür yetkili öğretmen İlker GÜNGÖR bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Öğrenci Sayıları: 1,2 ve 3 ![]() Güney İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://guneyio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇEYE UZAKLIĞI : 15 Km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güney İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|