|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, çalköy, ilköğretim, kütahya, okulu, zafertepe |
![]() |
Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaZafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri - Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu İletişim Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Halen eğitim öğretime devam ettiğimiz okul binamız 1998 yılıında hizmete girmiştir ![]() ![]() İlköğretim olmadan önce "Çalköy İlköokulu" ismiyle değişik binalarda hizmet vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar sayısız öğretmen, mühendis, hemşire, bürokrat, üst düzey yönetici vb ![]() ![]() MİSYONUMUZ ÇOCUKLARIMIZA İLKÖĞRETİMİN TEMEL BİLGİ, DAVRANIŞ VE AHLAKINI KAZANDIRIP; ONLARI ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARI IŞIĞINDA DÜŞÜNEN,ÇALIŞAN,ÜRETEN BİR GENÇ OLARAK TOPLUMA KAZANDIRMAKTIR ![]() VİZYONUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZİ, YAŞAMIN HER ALANINI SORU SORARAK, ARAŞTIRARAK, SENTEZ YAPARAK YAŞAYAN MİLLİ, MANEVİ VE AHLÂKİ DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN, BİR BİREY OLARAK HAYATA, BİR ÖĞRENCİ OLARAK ÜST EĞİTİM KURUMLARINA HAZIRLAMAKTIR ![]() Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 325 20 04 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Zafertepeçalköy Beldesi Okulun Web Adresi: http://zafertepecalkoyioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: zafertepecalkoyioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zafertepe Çalköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|