|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, domaniç, ilköğretim, ilıcaksu, kütahya, okulu |
![]() |
İlıcaksu İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlıcaksu İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaIlıcaksu İlköğretim Okulu Hakkında - Ilıcaksu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ilıcaksu İlköğretim Okulu Resimleri - Ilıcaksu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ilıcaksu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz Ilıcaksu’da eğitim, Büyük Önder Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Başöğretmen sıfatıyla yurdumuzda başlatmış olduğu Türk Alfabesi ile okuma yazma seferberliği döneminde başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra 1929 yılında köy meydanına köy ilkokulu yapılmıştır ![]() ![]() Zamanın gereği okulumuz öğretime üç yıl olarak başlamış,üç yılı başarıyla bitirenlere diplomaları verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gün içinde eğitim ve öğretimin devam ettiği bina 1962 yılında 2 derslik olarak devletimiz tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Ilıcaksu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: 274 677 20 98 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çukurca Beldesi Ilıcaksu Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://ilicaksuioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ILICAKSU_43@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ilıcaksu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|