![]() |
Germiyan Köyü Çeşme - İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Germiyan Köyü Çeşme - İzmirGermiyan - Germiyan Köyü - Germiyan Köyü Çeşme - İzmir - Germiyan Hakkında - Germiyan Resimleri - Germiyan Tanıtım - Germiyan Bilgileri İlçe : Çeşme İL : İzmir Germiyan köyü İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir yerleşim birimidir ![]() Yörede birçok tatil sitesi ve balık çiftlikleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevre kirliliğine karşı herhangi bir önlem alınmamaktadır ![]() ![]() ![]() Köyün başlıca geçim kaynağı zeytinciliktir ![]() ![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Var / Faal Değil Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : Şadan KAYA Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 715 15 60 Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 1149 1997 / 1183 İle Uzaklığı : 65 km İlçeye Uzaklığı : 16 km Rakım : 130 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Germiyan köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|