|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, ayrancılar, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, torbalı |
![]() |
Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmirAyrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz ![]() ![]() ![]() *Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda,öğrencilerine;ke ndini ve çevresini tanıyan,ilgi ve yetenek alanlarında üstün performans gösterebilecek şekilde yetişecekleri,yaratıcılık ve liderlik özelliklerini geliştirebilecekleri,katılımcı ,etkileşimsel ve uygulamalı bir eğitim proğramı sunmak; *Ayrancılar Atatürk ; yapıcı,kendine yeterli,çevresine saygılı,özgüveni yüksek,toplumla barışık ve öğrenmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek; *Toplumsal sorumluluk bilincine ve geniş bir dünya görüşüne sahip bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış,ülkesine ve insanlığa yararlı,özgür ve barışçıl bireyler hazırlamak; *Öğrenimin her aşamasında öğrenci,aile ve öğretmeni bir bütün olarak kabul edip,ortak karar,ortak sorumluluk ve ortak paylaşım ilkesine göre hareket ederken öğrencilerin,öğretmenlerin ve velilerin birbirinden sürekli bir şeyler öğrenmesini hedeflemek; *Yeniliğe ve değişime açık,girişimci,çağdaş ve demokratik bir yapıya sahip kurum kültürünü ve örgütlenmeyi gerçekleştirmek; *Mükemmel bir eğitimle beklentiler doğrultusunda yeni bir nesil yetiştirmek,her girdiği toplumda farkı yaşayan öğrenciler,bireyler,insanlar kazandırmak; *''Öğrenenlerin okulu''felsefesinden yola çıkarak,insanlığa katkıda bulunan,toplumda lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır ![]() Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı Okulun Telefonu: 232 854 60 57 Okulun Faksı: 2328548126 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ayrancilarataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ayrancilarataturkioo@meb ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ayrancılar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|