|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, demirgüreş, ilköğretim, izmir, okulu, pmc, urla |
P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
P.M.C. Demirgüreş İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmirP M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Hakkında - P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Tanıtım - P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Resimleri - P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu İletişim![]() P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Okulumuz 1975 yılında Mahmut Celalettin Demirgüreş tarafından yaptırılmış olan tek katlı binada 1975–1976 Eğitim Öğretim Yılından itibaren beş sınıflı ilkokul olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1988 yılında Mahmut Celalettin Demirgüreş'in eşi Perihan Demirgüreş tarafından aynı binanın ikinci katı yaptırılarak 1988 – 1999 Eğitim Öğretim Yılında üç sınıflı ortaokul olarak eğitim öğretimine başlamıştır ![]() İki ayrı kurum olarak eğitim öğretimi sürdüren bu okullar 1991 -1992 eğitim öğretim yılında İlköğretim Okulu adı altında birleştirilerek ve Denizli İlkokulunu da bünyesine alarak Urla Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş İlköğretim Okulu adıyla eğitim öğretime başlamış ve devam etmektedir ![]() Okulumuzun 2001 yılında yapılan 6 derslikli ek bina ile fiziki imkânları eğitim öğretime daha elverişli hale getirilmiştir ![]() Okulumuzda 10 derslik, Bilgisayar Teknoloji sınıfı, Fen Bilgisi Laboratuarı, İş Teknik Dersliği, Çok Amaçlı Derslik ve Kütüphane bulunmaktadır ![]() P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232-7551132 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www pmcdemirgures meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: pmcdemirgures@hotmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok P M C Demirgüreş İlköğretim Okulu Resimleri :Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|