|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, inkılap, izmir, okulu, tire |
![]() |
İnkılap İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnkılap İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmirİnkılap İlköğretim Okulu Hakkında - İnkılap İlköğretim Okulu Tanıtım - İnkılap İlköğretim Okulu Resimleri - İnkılap İlköğretim Okulu İletişim ![]() İnkılap İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1944-1945 eğitim öğretim yılında ilçede mevcut okulların ihtiyaca cevap vermesi nedeniyle Dörteylül, Turan, Dumlupınar, Ketenci ve Ertuğrul mahallelerinin ileri gelenlerinin gayreti ve çalışmaları ile Yeniceköy okulunu yaptırma komitesi kurulmuştur ![]() Yeniceköy okulunu yaptırma komitesi tarafından bugünkü arsası üzerinde Sabit Yılmaz’a ihale edilen okul inşaatı çok yavaş ilerlemiş, bina 1948 yılında alt kat tamamlanamadan çatı seviyesinde bırakılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okula başlangıçta “Yeniceköy Okulu” adı düşünülmüş, ancak İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün emri ile İnkılâp İlkokulu olarak isimlendirilmiştir ![]() ![]() Tire İnkılâp İlkokulu’nun kurucu müdürü Hasan Çetingül, ilçede bulunan diğer okullardan sınıflarıyla nakledilen öğretmenler okulun ilk personeli olmuşlar, hep birlikte çalışarak okulu okul haline getirmişlerdir ![]() ![]() ![]() 1997-1998 Eğitim-öğretim yılında 8 yıllık ilköğretim Okulu haline dönüşmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() İnkılap İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tire Okulun Telefonu: 232 5121545 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tireinkilap ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 570232@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ünal Yıldırım Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 90km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İnkılap İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|