|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 80yıl, bilgileri, ilköğretim, izmir, odası, okulu, ticaret, torbalı |
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmirTorbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu İletişim![]() Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :2004 yılında İzmir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce imzalanan protokolle inşaatına başlanan ve 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından ihalesi devir alınarak yapımı tamamlanan okulumuz, 2006 yılında Eğitim-Öğretime hizmet vermeye başlamıştır Binanın Özellikleri: Bina L şeklinde ve 4 kattan oluşup(zemin, 1 , 2 , 3 kat), son deprem teknolojisine uygun teraslama kat sistemi, betonarme, paratonerli şekilde inşa edilmiştir![]() Laboratuar: 2 adet Bilişim Teknolojileri, 1adet Fen ve Teknoloji, 2 adet Yabancı Dil, 1 adet Çok Amaçlı Konferans Salonu mevcuttur ![]() Bahçe Durumu: Okul arsa toplamı 7564 metrekare olup, binanın toplam yerleşim alanı 4660 metrekaredir Geri kalan 2904 metrekare alan bahçe ve oyun alanı olarak kullanılmaktadır![]() Sınıf Yapıları: Okulumuzda 3 tane 1 sınıf, 3 tane 2 sınıf, 3 tane 3 sınıf, 4 tane 4 sınıf, 2 tane 5 sınıf, 3 tane 6 sınıf, 3 tane 7 sınıf, 3 tane 8 sınıf ve 1 tane Anasınıfı olmak üzere toplamda 25 sınıf ve şubemiz bulunmaktadır![]() Sınıflarımızdaki ortalama öğrenci sayısı 30 olup, 2 kademedeki tüm sınıflarımızda projeksiyon ve masaüstü bilgisayar bulunmaktadır![]() Derslik ve Oda Durumu 1 Müdür Odası 2 Müdür Yardımcısı Odası 1 Memur Odası 24 Derslik 1 Rehberlik ve Danışmanlık Odası 1 Öğretmenler Odası 1 Beden Eğitimi Odası 2 Bilişim Teknolojileri Sınıfı 1 Fen ve Teknoloji Labaratuarı 1 Teknoloji Tasarım Odası 1 Sinevizyon Odası 1 Konferans Odası 1 Ana Sınıfı Dersliği 1 Ana Sınıfı Mutfağı 1 Ana Sınıfı Oyun Alanı 1 Kantin 1 Depo ve Arşiv Odası 6 İç kabinden oluşan toplam 48 kabinli 8 Öğrenci Lavabosu 2 Öğretmen Lavabosu bulunmaktadır ![]() Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı Okulun Telefonu: (232) 856 00 30 - 856 75 96 Okulun Faksı: (232) 856 88 12 Okulun Adresi: Muratbey Mahallesi 3536 sokak No :4Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Alaattin ALTINOK Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Torbalı Ticaret Odası 80 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri :Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|