|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmir, jale, necdet, okulu, urla, özbelge |
![]() |
Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmirJale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Hakkında - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Tanıtım - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Resimleri - Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu İletişim ![]() Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1965 yılında tek sınıflı ve Yüce sahil İlkokulu olarak öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1965- 1985 yılları arasında birleştirilmiş sınıf olarak eğitimi verilmiştir ![]() ![]() ![]() 1999 yılında yapılan ek bina ile JALE NECDET ÖZBELGE İLKÖĞRETİM OKULU olarak Egitim ve Öğretimine başlamıştır ![]() Şu anda okulumuz sekiz derslik bir Müdür odası,bir Müdür yardımcısı odası,bir Öğretmenler odası,bir Fen laboratuarı,bir Spor odası,bir Bilgisayar odası,bir Depo ve okul bahçesinde bir Kantin,bir Ana Sınıfından ibarettir ![]() Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232 766 37 24 Okulun Faksı: 232 766 37 24 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392941@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Jale Necdet Özbelge İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|