Manisada Bulunan Yabancı Dil Kursları |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Manisada Bulunan Yabancı Dil KurslarıManisa Yabancı Dil Kursları - Manisa Yabancı Dil Kursları Adresleri - Manisa İlçeleri Yabancı Dil Kursları - Akhisar Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / AKHİSAR Adı: AKHİSAR KUTLU LİSAN KURSU Adresi: PAŞA MAH11SOKAK NO7 EVİN PASAJI ZEMİN-1-2 KATLAR AKHİSAR/MANİSA Telefon Numarası: 2364122805 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozelkutlu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / MERKEZ Adı: AVANTAJ BİLGİSAYAR YABANCI DİL KURSU Adresi: YARHASANLAR MAHALLESİ DOĞU CADDESİ NO:14 KAT:2 MANİSA Telefon Numarası: 2362375366 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / MERKEZ Adı: MANİSA AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: ANAFARTALAR CADDESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:40 MANİSA Telefon Numarası: 2362345474 Faks Numarası: E-mail Adresi: manisa@amerikankulturorgtr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / MERKEZ Adı: MANİSA ECE İNGİLİZCE KURSU Adresi: PEKER MAHAVGEMİCİOĞLU CAD13/A MANİSA Telefon Numarası: 2362398955 Faks Numarası: E-mail Adresi: ecedilkursu@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / SALİHLİ Adı: SALİHLİ BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU (SABİM) Adresi: ATATÜRK MAHORHANİYE CADDESİ NO:40/A KAT:3 SALİHLİ/MANİSA Telefon Numarası: 2367120518 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / SOMA Adı: BİTEK-FEN İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: KURTULUŞ MAH HÜRRİYET BULVARI NO:11 KAT:2-3 SOMA/MANİSA Telefon Numarası: 2366135325 Faks Numarası: E-mail Adresi: somabil@yahoocom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / SOMA Adı: SOMA SOM İNGİLİZCE KURSU Adresi: NİHAT DANİŞMAN MAH GAZİOSMANPAŞA CAD NO:1/2 SOMA/MANİSA Telefon Numarası: 2366125204 Faks Numarası: E-mail Adresi: som_ozelegitim@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / TURGUTLU Adı: AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU TURGUTLU ŞUBESİ Adresi: BALTACI MEHMET YOLU NO:63 DAİRE 1-2 TURGUTLU/MANİSA Telefon Numarası: 2363129008 |
|