|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balkıca, bilgileri, denizli, ilköğretim, okulu, tavas |
Balkıca İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balkıca İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliBalkıca İlköğretim Okulu Hakkında - Balkıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Balkıca İlköğretim Okulu Resimleri - Balkıca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balkıca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : PERSONEL BİLGİLERİ ANA SINIF ÖĞRETMENİ: ŞERİFE ŞÜPHESİZ 1 SINIF ÖĞRETMENİ: ÖMER ALCA2 SINIF ÖĞRETMENİ: AYNUR ŞEN3 SINIF ÖĞRETMENİ: KENAN KEÇELİOĞLU4 SINIF ÖĞRETMENİ: HALİL TOPLALAN5 SINIF ÖĞRETMENİ: MURAT ÖZDEMİRMemur: - Geçici Hizmetli: - ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı: 6 Öğrenci Sayısı: 73 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı: 6 Balkıca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258 629 82 41 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Balkıca Köyü Okulun Web Adresi: http://balkica meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: muratozdemir1972@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık: 85 km İlçe Merkezine Uzaklık: 42 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Balkıca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|