|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| baklan, bilgileri, dağal, denizli, ilköğretim, okulu |
Dağal İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dağal İlköğretim Okulu Bilgileri Baklan DenizliDağal İlköğretim Okulu Hakkında - Dağal İlköğretim Okulu Tanıtım - Dağal İlköğretim Okulu Resimleri - Dağal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dağal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1926 yılıda ilkdefa eğitim ve öğretime başlamış olup1992 yılında ,ilköğretime geçmiştir OKulumuzun kendi kadrosunda fen,matemetik,sosyal,din kültürü öğrtemenleri mevcut olup ingilzce ve beden eğitimine diğer okullardan branş öğretmenleri derse girmektedir![]() Okulumuzda her türlü donanım var olup daima öğrtemen ve öğrencilerin hizmetindedir 1 Kademedeki sınıflarda bilgisayar mevcut olup internet bağlıdır![]() Dağal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Baklan Okulun Telefonu: 258 7854099 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www dagalilkogretim k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: ayhankeskin1969@hotmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dağal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|