|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akhan, bilgileri, denizli, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Akhan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akhan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAkhan İlköğretim Okulu Hakkında - Akhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Akhan İlköğretim Okulu Resimleri - Akhan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Akkale İlköğretim Okulu 2006-2007 öğretim yılında Akkale Kasabası Akhan Mahallesi Eski Marketix yanında 8 Derslikli olarak inşa edilmiş ![]() ![]() ![]() Akkale İlköğretim Okulu 2007-2008 Eğitim Öğretim yılında fiilen eğitime açılmıştır ![]() 01/06/2007 tarihinde kurucu Müdür olarak Mehmet DEMİRAĞ atanmış ve 04/06/2007 tarihinde okuldaki görevine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akkale İlköğretim Okulu 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu da okulumuzda öğretim yaptığı için ikili öğretim yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akkale İlköğretim Okulu 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Güzelköy Mehmet Tunç İlköğretim Okulu'nun yeni binası yapıldığı kendi okullarında eğitim öğretime devam ediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci kademede İngilizce derslerine Nesrin YAŞAR,Fen ve Teknoloji derslerine Özlem ÜNAL,Matematik derslerine Veli ÇAKIR,Teknoloji ve Tasarım derslerine Özge KIYAK, Görsel Sanatlar derslerine ise Mehmet PAKSU öğretmenlerimiz girmektedir ![]() Akhan İlköğretim Okulu : 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Akkale Beldesi Denizli Belediyesi'ne bağlandığı için okulun bulunduğu bölge Akhan mahallesi olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun eksiklikleri olmakla birlikte eğitim –öğretimi aksatacak seviyede değildir ![]() Akhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 274 72 58 Okulun Faksı: 258 274 72 57 Okulun Adresi: ANKARA ASFALTI ÜZERİ ESKİ MARKETİX YANI AKHAN MAHALLESİ Okulun Web Adresi: http://akhan ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 966323@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akhan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|