|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çameli, denizli, ilköğretim, okulu, yaylapınar |
Yaylapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaylapınar İlköğretim Okulu Bilgileri Çameli DenizliYaylapınar İlköğretim Okulu Hakkında - Yaylapınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaylapınar İlköğretim Okulu Resimleri - Yaylapınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yaylapınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ana binasında 9 adet Derslik, BT Sınıfı, Anasınıfı, Müdür Odası, Öğretmenler Odası, Kantin, Kütüphane, Yemek Odası ve Kazan Dairesi bulunmaktadır Okulumuz kaloriferlidir![]() EK BİNA Okulumuzun 2 binasında Teknoloji Tasarım Sınıfı, Teknoloji Tasarım Sergi Salonu, Arşiv ve Tenis Odası bulunmaktadır OKUL BAHÇESİ Bahçemizde bulunan alanları çimlendirdik ve güzel bir görünüm olması açısından ön bahçeye kamelya yaptırdık Yine bahçemizi hoş bir görünüme kavuşması için çiçekler ve ağaçlarla donattık Öğrencilerimizin iyi bir oyun alanına sahip olabilmeleri için arka bahçeye mil döktük ve futbol sahası ile voleybol sahası kurduk Yaylapınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çameli Okulun Telefonu: 258 5881076 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yaylapınar Köyü Okulun Web Adresi: http://yaylapinarioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yaylapınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|