Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, güney, ilköğretim, kımıl, okulu, yaşar

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri Güney Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri Güney Denizli

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına başlanmış; 1961 yılında 5 derslikli olarak Devrim İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır 1983 yılında adı Fatih İlkokulu olarak değiştirilmiştir 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinden sonra 1997 yılında Fatih İlköğretim Okulu olarak adı tekrar değişmiştir Bu yıllardan sonra 8 yıllık eğitime cevap verecek durumda olmayan okulumuzda ek binaya ihtiyaç duyulmuştur Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL tarafından Mevcut olan binamızın 1999’da temeli atılmış olup 8 derslik ,1 çok amaçlı salon, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası olarak 2000 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır Fatih İlköğretim Okulu’ndan tüm öğrenci ve personeli yeni yapılan Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu’na nakledilerek 2000 yılının Mayıs ayında eğitim-öğretime burada devam etmeye başlamıştır Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL ana binaya bitişik 2 katlı 6 derslikli ek bina daha yapmış, 2005 yılında bu bina da hizmete girmiştir Ek binada anasınıfı ve I Kademe öğrencileri, ana binada da II Kademe öğrencileri eğitim - öğretimlerini sürdürmektedir 1996-1997 Eğitim - Öğretim yılı sonunda 5 yıllık eğitimden 1439 öğrenici mezun olmuştur 2009-2010eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 8 yıllık eğitimden 304 öğrenci mezun olmuştur

Okulun Fiziksel ve Teknolojik Alt Yapısı

Toplam Derslik Sayısı :14
Anasınıfı olarak kullanılan : 1
BT Sınıfı : Var- 1Adet (20+1)
ADSL : Var
Toplam Bilgisayar Sayısı : 25
Parojeksiyon Cihazı : Var-3 Adet

Toplam Şube Sayısı : 9
Öğretmen Sayısı : 13
Hizmetli Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 267

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Güney
Okulun Telefonu: (258) 451 20 15
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yağcılar Mah Güney
Okulun Web Adresi: http://yasarkimilmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 817301@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com