|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, ilköğretim, kazım, manasır, merkez, musa, okulu |
Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliMusa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Hakkında - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Tanıtım - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Resimleri - Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu İletişim ![]() Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MUSA KAZIM MANASIR İLK OKULU’NUN TEMELİ 1974 YILINDA VALİ SAYIN MÜNİR RAİF GÜNEY TARAFINDAN ATILMIŞ OLUP 1975 YILINDA EĞİTİME BAŞLAMIŞTIR İHALE BEDELİ 880,000, TL OLUP BU İHALE BEDELİNDEN YAPILAN İNDİRİM İLE MEFRUŞAT EKSİĞİDE TAMAMLANMIŞTIR MÜTEAHHİDİ MERHUM METE TERZİOĞLU ŞANTIYE ŞEFİ MİMAR A YÜKSEL KAŞIKÇİ’DIR BİNA YAPILDIĞI TARİHTE ŞEHİR ŞEBEKE SUYU OLMADIĞINDAN YER ALTI SONDAJ! İLE SU ÇIKARTILMIŞ; KANALIZİSYON OLMADIĞINDAN FOSSEPTİK ÇUKURU YAPILMIŞTIR BU BİNA 1976 DEPREMİNİ VE ONDAN SONRAKİ DEPREMLERİ GEÇİRMİŞ OLUP; DEPREME DAYA NIKLI OLDUĞU TESBİT EDİLMİŞTİR![]() 1996 YILINDA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAPILAN PROTOKOL İLE İKİNCİ BİNA 25,000,000 Tl ![]() İHALE BEDELİ İLE ALİ AYGÖREN FİRMASI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR BU BİNANIN DEMİR VE ÇİMENTOSU ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ’NCE KARŞILANMIŞ OLUP BENİM KATKIM 15,000,000,- TL DİR BU BİNADA DEPREM TESTİNDE SAĞLAM RAPORU ALMIŞTIRMüdür Yardımcısı 2 Müdür Yardımcısı Öğretmen 22 Branş, 20 Sınıf Öğretmeni, 4 Okul Öncesi Öğretmeni Memur Yok Yardımcı Hizmetli 1 Hizmetli (Ücretli) ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 36 Şube Öğrenci Sayısı 1200 Öğrenci BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 20 Derslik Atölye ve İşlik Sayısı 1 Fen Laboratuarı 1 Fen Labaratuarı BT Sınıfı 1 BT Sınıfı Konferans Salonu Yok Spor Salonu Yok Yemekhane Yok Misafirhane Yok Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 371 02 03 Okulun Faksı: 258 371 36 69 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www musakazimmanasir meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: 461987@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Denizli Merkez İlçesine Bağlı Gümüşler Belediyesinin Yeni Mahallesinde Bulunan Okulumuz İl Merkezine 3 km Uzaklıktadır Dolmuş ve belediye otobüsleri vasıtasıyla ulaşıma her yönlü açıktır![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Musa Kazım Manasır İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|