Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, ilköğretim, kemal, merkez, namık, okulu

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun bulunduğu yer Acıpayam'ın Darıveren Kasabasından Ali Ulvi Bey'in mısır tarlası imişBurasını Milli Eğitime bağışlamıştırHasan Hamdi Bey okulumuzun açılışında öncülük yapmıştırOkulumuz 1957 yılında yetiştirme yurdu olmuş 1958 yılında o zamanki Milli Eğitim Müdürü İshak Bâkiler'in emri ile ilk öğretmen okulu olarak faaliyet göstermiştir 1959 yılında da tekrar ilkokul olarak faaliyetini sürdürmüştürYetiştirme yurdu ve öğretmen okulu olduğu sıralarda öğrenciler Kâtip Çelebi ilkokuluna nakledilmiştir1964 yılında okulumuzun ilk müdürü HHüseyin Özcanlı emekli olmuşturOkulun ilk açılışında bulunan öğretmenlerden Murat Kızılelma önce vekil sonra da asaleten okul müdürlüğüne atanmıştır

1966 yılında okul müdürlüğüne Kadir Öz getirilmiştirBu müdür görevini 1975 yılına kadar sürdürmüş bu yıl Mustafa Özkan görevi devralmıştırMustafa Özkan'ın görevden ayrılması ile 1976 yılında müdürlüğe MAli Doğan atanmıştır1978 yılında MAli Doğan'ın ayrılması ile müdürlüğe Halit Ersoy getirilmiş ve görevini 1985 yılına kadar sürdürmüştürYerine vekil olarak MAli Fidan atanmış o da görevi 1986 yılında Sabri Salman'a devretmiştir Sabri Salman 1998 yılında emekli olmuş yerine müdür yardımcısı Hasan Külköylüoğlu vekil olarak atanmıştır

Okulumuz 1987 yılında Lioness Kulübü tarafından finanse edilen kütüphaneye kavuşmuşturOkul Koruma Derneği'nce 1988 yılında laboratuar açılmış,1989 yılında da kalorifer tesisatı yaptırılmıştır1999-2000 eğitim ve öğretim yılında yeni binaya geçilmiştirOkul müdürü olarak Seyhun Şimşek atanmıştır2001-2002 eğitim öğretim yılında okul müdürlüğünü Kemal Boztekin yürütmüştür2002-2003 eğitim öğretim yılında okul müdürlüğüne Nesrin Yalçın atanmıştır ve bu görevi halen sürdürmektedir

Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: ( 258 ) 261 11 01
Okulun Faksı: ( 258 ) 261 11 01
Okulun Adresi: Değirmen önü mah Dumlupınar No:2
Okulun Web Adresi: http://wwwdenizlinamikkemalk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: bilgi@denizlinamikkemalk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com