|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akkale, başkan, bilgileri, denizli, hasan, ilköğretim, merkez, okulu |
Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAkkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Hakkında - Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Tanıtım - Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Resimleri - Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ “ÇAĞDAŞ , BÜYÜK TÜRKİYE” İDEALİNE ULAŞMAYI HEDEFLEYEN, DÜN-BUGÜN-YARIN KÖPRÜLERİNİ KURACAK NESİLLER YETİŞTİREN “ BİR OKUL” OLMAKTIR VİZYONUMUZ İLİMİZDE YETİŞTİRDİĞİ İNSAN VE VERDİĞİ EĞİTİMLE EN İYİ BİR OKUL OLMAK Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 267 13 62 Okulun Faksı: 258 267 13 62 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www hasanbaskan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 869519@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Denizli Ankara-İzmir Ana Yolundan geçen S S Akkale Koop Minibüsleri ile Kale Mahallesi Hattına Binerek Ulaşabilirsiniz![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akkale Hasan Başkan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|