![]() |
Nalbantlar Köyü Söke Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nalbantlar Köyü Söke AydınNalbantlar Köyü Söke Bilgileri - Nalbantlar Köyü Hakkında - Nalbantlar Köyü Tanıtımı - Nalbantlar Köyü Resimleri İlçe: SÖKE - İl: AYDIN Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Aydın Bilgiler Nüfus 625 [(2000) Koordinatlar Posta Kodu 09170 Alan Kodu 0256 Yönetim Coğrafi Bölge Akdeniz Bölgesi İl Aydın İlçe Söke Web Sitesi Nalbantlar, Aydın ilinin Söke ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Nalbantlar adının nereden geldiğihakkında bir bilgi yok ![]() ![]() ![]() Kültür Söke ilçesine bağlı ufak bi köydür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Aydın iline 86 km, Söke ilçesine 30 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 352 2000 625 1997 696 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 mehmet özçelik :2004 - mehmet özçelik 2000 mustafa fıllık 1990 mehmet ali çapar 1984 -mehmet ali çapar Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardı kisir ilk öğretim okuluna tasındı Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|