|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bilgileri, efendi, ilköğretim, nazilli, okulu, süleyman |
Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Tarihçesi:Okulumuz 1993 yılında Mimar Sinan İlkokulu adıyla eğitim-öğretime açılmıştır Daha sonra adı, zamanın kaymakamı tarafından Süleyman Efendi İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1997-1998 eğitim-öğretim yılından bu yana Süleyman Efendi İlköğretim Okulu eğitim-öğretime devam etmektedir 5 Sınıf öğretmeni, 4 branş öğretmeninin görev yaptığı okulumuzda 1 kademeden 5, ikinci kademeden 3 sınıf bulunmaktadır Ayrıca Anasınıfı ve BT sınıfı bulunmaktadır![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1 kat ve 2 kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır![]() Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 BT sınıfı, 1 Anasınıfı,kooperatif ve öğretmen WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 Katta Müdür odası, Öğretmenler odası, Kütüphane, 2 derslikten ve kızöğrenci WC' lerinden oluşmaktadır![]() 2 Katta ise 5 derslik ve erkek öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır![]() Süleyman Efendi İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Süleyman Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: SÜLEYMAN EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ SANAYİ MAHALLESİ 551 SK NO:16 Telefon Numarası: 2563161989 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi :422597@meb k12 tr Web Adresi: Süleyman Efendi İlköğretim Okulu :www suleymanefendi meb k12 tr![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|