|
|
Konu Araçları |
avşar, aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, söke |
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avşar İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu Hakkında AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Avşar İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okulumuzun sosyo-ekonomik durumu göz önüne alınarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak Öğrencilerin kabiliyetlerine uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak ve okulda öğrenim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir Başarıyı övmek ve ödüllendirmek örnek olmalarını sağlamak amacımızdır AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Avşar İlköğretim Okulu olarak Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik Cumhuriyetin milli, kültürel, sosyal ve etik değerlerine bağlı anayasal düzene inanan, bilimsel düşünceyi kendi ve toplumsal yaşamının vazgeçilmez unsuru olarak algılayan takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya yarınların liderlerini yetiştiren çağdaş bir kurum olmak Avşar İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avşar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avşar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avşar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Avşar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AVŞAR KÖYÜ Telefon Numarası: 2565361032 Faks Numarası: 2565361032 E-mail Adresi :384625 @mebk12tr Web Adresi:Avşar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|