|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, serçin, söke |
Serçin İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Serçin İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Serçin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Serçin İlköğretim Okulu Resimleri - Serçin İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423434 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 15042010 Kurum Tipi --- Öğretim Şekli --- Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0 256 --- Belge Geçer: 0 256 --- Adresi --- --- Söke/AYDIN Mahalle Adı --- Bina Yapımı --- Hizmete Giriş Yılı --- İlçe/Belde/Köy --- Bina Durmu --- Lojman Durumu --- Merkeze Uzaklık --- İle Uzaklık --- Merkeze Ulaşım --- Ort Kira Gideri --- Memur --- Teknisyen --- Sayman Kadrolu Hizmetli --- Geçici Hizmetli --- --- Serçin İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Serçin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Serçin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Serçin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Serçin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: SERÇİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SERÇİN KÖYÜ Telefon Numarası: 2565574294 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 423434@mebk12tr Web Adresi: Söke MEM e-kunyeerçin İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|