|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, nazilli, okulu, recebbey |
![]() |
Recebbey İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recebbey İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Recebbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Recebbey İlköğretim Okulu Resimleri - Recebbey İlköğretim Okulu Hakkında RECEBBEY İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz Nazilli’nin kuruluşundan sonra Aşağı Nazilli‘de İstiklal Kız Mektebi adıyla eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulumuza Atatürk’ün yakın arkadaşı ve Parti Genel Sekreteri olan Receb PEKER’in adı verilmiştir ![]() ![]() 1984-1985 eğitim-öğretim yılında ek binamız yapılarak hizmete girmiştir ![]() ![]() Okulumuzun eski binası 2002-2003 yılında restore edilmiştir ![]() ![]() Okulumuz bugüne kadar binlerce öğrenci mezun ederek ülkemizin eğitim- öğretimine katkıda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir ![]() Okulumuz 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında 2 tane Ana Sınıfı, 5 tane 1 ![]() ![]() ![]() Okulumuz Personel Sayısı ; (22) 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni 1 Rehber Öğretmen 2 Anasınıfı Öğretmeni 5 Sınıf Öğretmeni 9 Branş Öğretmeni 1 Memur 1 Hizmetli Öğrenci Mevcudu : (362) KIZ ERKEK TOPLAM 195 167 362 Recebbey İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: RECEBBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KURTULUŞ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2563135479 Faks Numarası: 0256 312 17 12 E-mail Adresi :287677@ ![]() ![]() ![]() Web Adresi: Recebbey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|