|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bağcılar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu |
Bağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarBağcılar İlköğretim Okulu Hakkında - Bağcılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Bağcılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bağcılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz Bağcılar İlk öğretim okulu 1956 yılında faaliyete girmiş 1876 metre kare alan üzerine kurulmuş olup zaman zaman tadilat geçirmiştir ![]() Şu anda 26 öğrenci ile tek öğretmenli birleştirilmiş sınıf olarak faaliyet göstermektedir ![]() Bağcılar İlk Öğretim Okulu 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından örnek okul olarak BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir ![]() Bağcılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: (272) 368 10 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bağcılar Köyü Okulun Web Adresi: http://dinarbagcilar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 413347@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bağcılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|