Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, çay, deresinek, ilköğretim, okulu

Deresinek İlköğretim Okulu Bilgileri Çay Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deresinek İlköğretim Okulu Bilgileri Çay Afyonkarahisar

Deresinek İlköğretim Okulu Hakkında - Deresinek İlköğretim Okulu Tanıtım - Deresinek İlköğretim Okulu Resimleri - Deresinek İlköğretim Okulu İletişim

Deresinek İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1941 yılında açılmıştır İlk öğretmeni Salim ÇINAR uzun yıllar 123 sınıfları toplu okutmuş) 4ve 5 sınıflar ikinci devresi bulunan komşu kasabalardaokumuşlardır

Halkın bir kısmı o yıllarda açılan gece okullarında, bir kısmı askerde, bir kısmı da 1981—1982–1983 yıllarında yapılan okuma-yazma seferberliğinde okuma yazma öğrenmiştir

Okulu bitiren öğrencilerimizin hemen hemen tümü liselere devam etmektedirler

Kasabada okuma yazma oranı %98 civarındadır1986 yılında inşaatına başlanan 2kademe binamız 1988 yılında ortaokul olarak eğitim öğretime açılmıştır 2Kademe binasında 17 Ekim 1988 tarihinde ortaokul olarak eğitim- öğretime başlanmış olup okul, devlet vatandaş işbirliği ile yaptırılmıştır lkademe binası da ilk olarak 1941 yılında ilkokul olarak, bu gün eski köy diye tabir edilen, derenin içindeki önceki yerleşim yerine yapılmış,1976 yılında devlet tarafından köyün yerinin değiştirilmesi nedeniyle şimdi bulunduğu alana okul yapılarak buraya taşınmıştır Bu binanın 15122000 tarihinde meydana gelen depremde hasar alması nedeniyle eğitim-öğretime 2kademe binasında ikili öğretim şeklinde devam edilmiş,03022001 tarihinde meydana gelen depremde ise ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılmıştır2002 yılında yapımına başlanan 1 kademe binası 2003 yılında eğitim öğretime açılmıştır 14032003 tarihinde normal öğretime geçilmiştir

Deresinek İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çay
Okulun Telefonu: 272 636 2066 (2kademe)-2014(1kademe)
Okulun Faksı: 272 636 20 14
Okulun Adresi: Deresinek Kasabası Zafer Mah
Okulun Web Adresi: http://wwwcayderesinekk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: deresinek377783@hotmailcom - 377783@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Deresinek İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com