|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, göçerli, ilköğretim, okulu, piyade, yavuz, öztürk, şehit |
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarGöçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Göçerli İlköğretim Okulu 1957-1958 Eğitim-Öğretim yılında hizmete başlamıştır Ancak bina olmaması sebebiyle köy odalarında eğitim öğretim sürdürülmüştür![]() 1960-1961 Eğitim-Öğretim yılındaki fiziki yapısı ise okul binası ve öğretmen lojmanından ibarettir ![]() Zamanla köy nüfusunun artışına paralel olarak, öğrenci sayısındaki artış nedeniyle ek binaya ihtiyaç duyulmuştur Köy halkının ve devletin katkılarıyla 3 derslik, idare odası ve araç odasından oluşan yeni bir okul 1971-1972 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır Ayrıca bu binaya ek olarak bir öğretmen lojmanı, beş kabinli (ikisi kız öğrenci, üçü erkek öğrenci) tuvalet ve bitişiğinde odunluk ve kömürlük olarak okul bahçesine iki ayrı bina yaptırılmıştır![]() Okulumuz 10750 metrekare bir alan içinde olup köy merasından, köy tüzel kişiliği adına tapulanmıştır Bu alan tamamıyla ihata duvarı ile çevrilidir Duvar köy salması ve imece usulü ile yapılmıştır![]() Ancak bu binalar zaman içinde kullanımdan dolayı eskimiştir 1960 yılında eğitim-öğretime başlanan binanın çatısında yer yer bozulmalar meydana gelmiştir Kapı ve pencere doğramaları çürümüştür Bu bina sadece depo, odunluk ve kömürlük olarak kullanılmaktadır![]() 1971 yılında eğitime açılan binanın da çatısı elden geçirilerek, pencereleri de 2006 yılında ihale edilerek yenilenmiştir Ayrıca bu binanın boyası (Okul-İlçe M E M -Bağış)yoluyla yenilenmiştir 2000/2001 öğretim yılından itibaren 5 derslikli, idari oda, öğretmenler odası ve tuvaletlerle hizmete giren binanın da boya işleri bu eğitim öğretim döneminde yapılmaya devam edecektir Lojman olarak kullanılan bina da ana sınıfı şeklinde düzenlenerek 2006 yılında hizmete açılmıştır![]() 2008 yılında Ulaştırma Bakanlığı’nca hibe edilen 15+1 bilgisayarlı BT sınıfı hizmete girmiştir Yine Ekim 2008 tarihinden itibaren geniş bant internet bağlantısı yapılmıştır![]() Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: 272 373 12 22 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Göçerli Köyü Okulun Web Adresi: http://gocerli meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 414221@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|